Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

Inzichten van de epigenetica vertellen ons dat voeding, stress, trauma's drugs en geneesmiddelen een belangrijke invloed hebben bij het ontstaan van ziekten. Het is daarom zeker aan te raden om op zoek te gaan naar welke belastende omgevingsfactoren een rol spelen bij eventuele klachten. 

Met de BrainQ visie wordt er op maat gekeken naar de factoren (epigenetica) die een invloed hebben op de expressie van je genen.

Veelal zijn de bijnieren uitgeput doordat we teveel bezig zijn met stress te reduceren. Stress is een endogeen proces. Bijnieruitputting vertelt ons dat het lichaam er niet meer adequaat kan mee omgaan. Het ganse hormoonsysteem kan hierin betrokken worden. Het volstaat niet om de naast elkaar bestaande klachten afzonderlijk te behandelen, we moeten ook kijken naar alle systemen. Vandaar dat het invullen van de checklist ons meer duidelijkheid brengt.  Die kunt u vinden op : brainq checklist. De resultaten krijgt u via mail. 

Deze resultaten kunt u naar mij doormailen en of meebrengen op consult. De BrainQ methode werkt met aangepaste supplementen (Exendo).

Daarnaast bekijk ik ook waar er energetisch kan bijgestuurd worden indien dit nodig blijkt.