Contact Informatie

Home

Consulthealth

Van Hullebusch Carine

Steenoven 23
8730 Beernem

Phone +32 (0)499 05 45 61
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email Routebeschrijving en openingsuren

In de kijker

"Jijzelf bent de vormgever van je leven.
De wind kun je niet veranderen, maar de zeilen zet je zelf"

 

 

Rondom elk fysieke lichaam bevindt zich een Lichaamsveld een soort  informatieveld.  Dit Lichaamsveld maakt deel uit van alle processen die in het menselijk lichaam plaatsvinden. Dit Lichaamsveld is met behulp van de Scanner te meten.

De Scan 
Het scanproces is heel eenvoudig, daarom ook heel goed toepasbaar bij kinderen. Binnen enkele seconden worden 145 tests van verschillende gezondheidsindicatoren afgenomen. De resultaten worden in overzichtelijke rapportageschermen weergegeven. Nieuw ! recent kunt u ook van thuis uit scannen. Daarvoor moet u de App downloaden op uw Smartphone of tablet. U heeft uiteraard ook de scanner met bluetooth nodig!

De Rapportage

De rapportageschermen zijn in volgorde van belangrijkheid gerangschikt en geven de volgende informatie : 

 • Uitlijning op aardmagnetische velden
 • Beschikbare energie om de belangrijkste processen in je lichaam goed te kunnen laten verlopen
 • Status en conditie van organen en orgaanstelsels
 • Meridianenstatus (zoals bekend vanuit de Chinese Geneeswijzen
 • Conditie en belastingen van het immuunsysteem
 • Informatieoverdracht blokkades in het lichaam
 • Psychische en emotionele onbalans
 • Opgeslagen shock en trauma's
 • Spier- en beendergestel informatie
 • Mate van belasting door pesticiden, vluchtige stoffen, zware metalen of straling
 • Opnamevermogen, voedselvertering en tekorten van voedingsstoffen
 • Voedsel intolerantie en allergenen

 

 

De behandelingsaanpak met de MiHealth
Na de scan wordt de uitkomst doorgenomen en vanuit interactie en afstemming met de patiënt wordt een behandelplan opgesteld. Behandelen met de MiHealth biedt een voorbereiding voor een verdere aanpak thuis indien dit nodig blijkt. Dit kan door zelf met een MiHealth thuis te behandelen of door het gebruik van de Infoceuticals.

De behandelingsaanpak met de Infoceuticals

De Infoceuticals bevatten microscopisch kleine hoeveelheden colloïdale mineralen, waarvan de sub atomische structuur een ‘code’ met informatie bevat die zich met het Lichaamsveld verbindt. De gecodeerde Infoceuticals zijn ontwikkeld om rechtstreeks in contact te komen met de blokkades in het Lichaamsveld. Deze blokkades zijn bijvoorbeeld veroorzaakt door shock, trauma, verontreinigende stoffen, emoties en dergelijke. Door deze blokkades op te heffen wordt de integriteit van het hoofdbesturingssysteem hersteld en het zelf genezende vermogen keert terug. Het principe en de werking van de Infoceuticals is uniek.

Preventie - Ieder mens balanceert continu tussen ziekte en gezondheid. Verstoringen in het Lichaamsveld zijn al te constateren voordat er symptomen zijn. Daarom is de behandeling ook heel geschikt als preventie.

Therapie - De therapie kent verschillende stadia die doorlopen moeten worden. Eerst wordt de basis behandeld en later zo nodig dieper liggende oorzaken. Gemiddeld duurt een behandeling 4 maanden. In de regel komt u 1 keer per maand voor een nieuwe scan en kan het innameplan van de Infoceuticals bijgesteld kan worden. De scan wordt ook met de cliënt besproken!

 


 

Energy4Life